Verhuizen op drie hoog? Maak het jezelf makkelijk!

Hoewel je ongetwijfeld al aan het uitkijken bent naar je nieuwe stekje, heb je eerst nog de verhuizing voor de boeg. Dagen en weken van inpakken, demonteren, sorteren en klaarzetten. Niet het leukste klusje, maar het moet gedaan worden alvorens je kan gaan genieten. Met het mooie vooruitzicht gaat het werk weliswaar eens zo vlot.
Wellicht heb je reeds transport voorzien om alles van de oude naar de nieuwe plaats te vervoeren, maar heb je ook gedacht aan een verhuislift

Verhuizen gaat sneller met een verhuislift

Wanneer je gaat verhuizen naar een appartement doe je er goed aan een verhuislift te voorzien. Op die manier kan je snel je gerief enkele verdiepingen hoog krijgen zonder dat je langs trappen moet gaan sleuren met het risico dat sommige zaken niet boven geraken, dat je schade hebt of dat je enorm veel tijd verliest. Alles gaat gewoon van in de vrachtwagen op de verhuislift en wordt mooi op het gewenste verdiep afgeleverd. Je zal ervan versteld staan hoeveel tijd je hiermee kan uitsparen.

Verhuizen met een verhuislift doe je goedkoper

Vaak denken mensen ten onrechte dat een verhuislift een boel geld kost. Uiteraard komt dit als extra op de afrekening, maar je zal ook uitsparen. Door de snellere manier van werken, zal je kunnen besparen op het aantal arbeidsuren. Reken maar eens uit als je voor 2-3 verhuizers enkele uren minder moet betalen.

Verhuizen met een verhuislift betekent efficiënt verhuizen

Je gerief enkele verdiepingen hoog verhuizen, betekent een hoop gedoe om alles boven te krijgen. Vaak zijn de traphallen in een appartementsgebouw vrij smal waardoor je heel veel zal moeten demonteren om het boven te krijgen, misschien zal je zelfs zaken helemaal niet boven krijgen wegens te breed of te hoog. Door gebruik te maken van een verhuislift ben je van die beslommeringen al af. Alles gaat netjes op de lift zonder onnodige demontage en dus zonder meerwerk om alles boven terug ineen te krijgen. Wil je efficiënt verhuizen? Een verhuislift biedt de oplossing.

Zoals je hierboven al kon lezen biedt het gebruik van een verhuislift tal van voordelen die het verhuizen voor jou sneller, makkelijker en efficiënter zullen maken. Veel succes alvast met de verhuizing en een leuke tijd toegewenst in je nieuwe stekje.

Author

marketing@problemenkwijt.nl