Inspiratie 2019

Ben jij toe aan een home make-over? Op deze pagina hebben wij verschillende interieur trends op een rijtje gezet om jouw van een hele boel inspiratie te voorzien.

#1 Ronde vormen

Cirkels zijn hip in 2019. Een ronde tafel, een rond krukje, een ronde lamp: je kan het zo gek niet bedenken. Als het maar rond is! Ga dus lekker mixen and matchen.

#2 Natuurlijke materialen

Rust in je huis, dat creëer je door middel van natuurlijke materialen. Maak gebruik van mooie houtsoorten en veel rustige tinten, zoals wit en beige.

#3 Industrieel

De industriële trend zet zich dit jaar helemaal voort. Houten tafels met een ijzeren onderstel, stoere kasten en ouderwetse industrie lampen. Anderen zullen jaloers zijn op jouw interieur.

#4 Retro

Niet alleen kledingtrends van vroeger, maar ook interieur trends van vroeger komen weer helemaal terug. Zachte poedertinten, velvet stofjes, foute patroontjes en veel goud: het kan allemaal!

#5 Contrast

Pas jij niet geheel binnen een bepaalde stijl? Niet getreurd! Contrast aanbrengen in je interieur is helemaal hip. Combineer rond met vierkant, mat met glanzend, ruw met verfijnde materialen en zachte met harde kleuren. Zoek de grenzen op wat betreft contrasten.