vervelen-tips-thuis

Verveel jij je thuis? Door deze tips niet meer

Door het coronavirus zijn we verplicht zoveel mogelijk binnen te blijven. Want we willen natuurlijk heel graag dat het besmetting aantal afneemt. Maar wat doe je dan als je verplicht thuis moet zitten? Met deze tips heb je elke dag genoeg te doen en is de kans klein dat je je verveelt. Lees je mee?

Fotoalbum maken

Maak een selectie van de leukste foto’s uit je telefoon. De foto’s van vroeger waarop je met je beste vriendin buiten speelt of de foto’s van afgelopen vakanties. Laat ze allemaal afdrukken en plak ze in een foto album. Zo ga je weer eens terug in de tijd en zeg nou eens eerlijk: dit is een klusje wat altijd wordt uitgesteld.

Karaokeavond

Voor een karaokeavond heb je eigenlijk niet veel nodig. Natuurlijk kan het fancy met echte microfoons en een beamer, maar met YouTube en een laptop kom je ook al een heel eind. Nodig een paar vrienden uit, zet wat snacks en een lekker drankje klaar en zingen maar! Houd je hierbij natuurlijk wel aan de regels vanuit de overheid.

Kleding verkopen

Oude kleding verkopen ruimt je kast lekker op. Een opgeruimde kast, betekent ruimte voor nieuwe kleding. En dat is natuurlijk wat we willen. Wat het nog leuker maakt is dat je die nieuwe kleding ook nog eens kunt shoppen met de opbrengst van je oude kleding. Dit is dus een goede tijdsbesteding en ook nog eens leuk voor de portemonnee. Win-win!

Kaarten maken en versturen

Je kunt natuurlijk ook zelf kaartjes maken en deze naar familie en vrienden versturen. Niks is leuker dan een handgemaakt kaartje. Dus knutsel er eentje in elkaar en versturen maar. They will love it en jij bent weer even lekker bezig. Weer een goede daad gedaan!

Bake off

Bakken is niet alleen leuk, maar ook nog eens mega lekker. Heb je al eens een omgekeerde appeltaart gemaakt of een oreo cheesecake? Ga eens opzoek naar de gekte recepten die lekker lang duren. Zo ben je de hele dag bezig en is het baksel uiteindelijk nog lekkerder omdat het zo lang heeft geduurd. 

Author

marketing@problemenkwijt.nl

Afvoer verstopt, wat nu?

augustus 17, 2020