Zo combineer je houtlook tegels in jouw huis

Vaak kiezen mensen voor hout, omdat het een warm effect creëert. Helaas heeft echt hout veel onderhoud nodig. Daarom zijn de houtlook tegels de ideale oplossing. Wil je weten hoe je dit moet aanpakken? Lees dan vooral verder.

Kleuren combinaties met houtlook tegels

Er zijn vele kleuren combinaties mogelijk met houtlook tegels. De tegels zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, soorten en maten. Van heel donker met een opvallende houtnerf tot een lichte en vergrijsde vloer. Daarnaast zijn er ook hele smalle of brede planken beschikbaar. Het past dus altijd in elke kamer. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken.

Het oogt groter..

Heb je een kleine kamer, maar wil je die groter maken door middel van houtlook tegels? Kies dan voor een lichte kleur. Op deze manier maak je een krappe badkamer groter dan je denkt. De lichte tegels gecombineerd met lichte muren, maximaliseren het licht in de ruimte. Je kunt de lichte houtlook tegels ook gebruiken in een klein kantoortje of een toilet. 

Above Ground Photo of Succulent Plants on Brown Wooden Board

Ook in je badkamer

Houtlook tegels kun je ook gebruiken als vloertegels in de badkamer. Dit zorgt voor een warm effect. Het oogt heel rustgevend en natuurlijk. Zie je het al voor je? Een badkamer met lichte houtlook tegels, met een groot wit bubbelbad en witte wandtegels. Laat de romantische avonden maar komen.

Creëer warmte met houtlook tegels

Maar hoe creëer je nou echt warmte met houtlook tegels? Dat gaan wij jou nu vertellen. Kies voor de juiste accessoires om de look compleet te maken. Ga voor houten decoratie in dezelfde tint als de vloer. Of wat dacht je van een hele grote houten eettafel in dezelfde kleur als de tegels? Echt hout kun je prima combineren met houtlook tegels. Wel is het mooi om ongeveer dezelfde kleur hout te kiezen.

Author

marketing@problemenkwijt.nl