Woontrends gezien op Funda

Wie vaker rondkijkt op het platform Funda, waar (bijna) alle huizen op staan die te koop zijn, zal het vast wel eens zijn opgevallen dat veel dezelfde trends terugkomen. Daarom vind je hier een opsomming van de trends op Funda! 

Visgraatvloer

Deze vloer kan ook wel dé trend van 2020 genoemd worden: de visgraatvloer. Je ziet hem overal terug, maar hij is dan ook wel heel erg gaaf. De visgraatvloer is een houten vloer in visgraatpatroon. Het leggen van de vloer is best veel werk omdat ieder plankje apart gelegd moet worden. Daarom is deze vloer ook duurder dan een standaard parketvloer. Heb je een modern huis? Ga dan voor een visgraatvloer die tot aan de muur loopt. Is je huis al wat ouder en wil je die stijl ook doortrekken in het interieur? Dan kun je spelen met de bies en band in een visgraatvloer. Dat geeft de vloer een extra “kasteel-achtige” uitstraling. 

Zwarte stalen deuren

Als je deze deuren nog niet voorbij hebt zien komen dan heb je niet goed gekeken! De zwarte stalen deuren zijn een heuse woontrend geworden. Je komt ze tegen in verschillende vormen en maten. Maar altijd is het een glazen deur met een stalen omlijsting. De kleuren gaan van matzwart tot glanzend zwart, maar ook in het (donker)grijs zijn ze te vinden. Deze deuren hoeven helemaal niet duur te zijn en je kunt ze plaatsen in verschillende kamers. Wat dacht je van de douche of van de woonkamer. 

Losstaand bad 

Op de Instagram pagina van @fundamakeovers noemen ze dit ook wel eens de “bingokaart”. Als alle trends in dit artikel terug komen in een huis heb je bingo. Zo zie je maar weer dat de trends écht super populair zijn. Wat ook in veel huizen te zien is is een losstaand bad. Waar eerder een bad vooral ingebouwd is in de badkamer, zie je nu veel losse baden. Zo’n bad staat op pootjes of staat in zijn geheel op de vloer. Let bij het plaatsen van een losstaand bad in je badkamer op of het wel in je badkamer past. Soms zien we badkamers op Funda voorbij komen waarbij de badkamer eigenlijk te klein is voor dit bad. Dan staat het bad zowat tegen de muur. Dit is natuurlijk niet handig met schoonmaken!

Author

marketing@problemenkwijt.nl

Afvoer verstopt, wat nu?

augustus 17, 2020