Wat zijn diamond paintings en wat kan je er mee?

Diamond paintings zijn eigenlijk een soort van schilderijen. In tegenstelling tot een gewoon schilderij worden ze echter niet geschilderd, maar worden ze afgewerkt met steentjes. Op het ogenblik dat je een diamond painting in huis haalt krijg je de beschikking over een canvas welke is voorzien van een lijmlaag. Deze lijmlaag maakt het mogelijk om er allemaal kleine steentjes op te plaatsen die uiteraard over verschillende kleuren beschikken. Op deze manier komt een eindresultaat tot stand welke perfect de achterliggende afbeelding van het werk weerspiegelt. Wil jij ook graag aan de slag gaan met een diamond painting? Tracht dan zeker en vast eerst even de informatie door te nemen welke op deze pagina is terug te vinden. 

Wat zijn diamond paintings?

Heb je nog nooit eerder van een diamond painting gehoord? Het betreft hier zoals in de inleiding reeds aangegeven eigenlijk een canvas welke beschikt over een klevende laag. Samen met het canvas worden verschillende zakjes met steentjes meegeleverd die uiteindelijk op de kleeflaag dienen te worden aangebracht. Op deze manier zal er uiteindelijk toe worden gewerkt naar een bijzonder interieurobject welke niet alleen dienst kan doen als eyecatcher, maar ook als conversation piece wanneer je vrienden of familie over de vloer krijgt. Diamond paintings kunnen in de praktijk op twee verschillende manieren worden aangekocht, namelijk:

  1. Als een standaard diamond painting; 
  2. Als een maatwerk diamond painting; 

Kies je voor de tweede optie? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat er diamond paintings kunnen worden aangekocht welke over een persoonlijke foto als achtergrond beschikken. Een foto van je trouwdag, de doop van je kindje of je laatste vakantie gebruiken? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden met een maatwerk diamond painting. Let wel, in de praktijk is het wel zo dat een dergelijke diamond painting net wat duurder is in vergelijking met een standaard exemplaar.

Wat zijn de voordelen van diamond paintings maken?

Ben je op zoek naar een leuk tijdverdrijf waar je na afloop ook nog echt iets aan hebt? In dat geval kan een diamond painting het overwegen altijd waard zijn. Wij hebben de verschillende voordelen welke zijn verbonden aan het maken van een diamond painting alvast nog even voor je op een rijtje gezet. Je ontdekt ze door middel van het onderstaande overzicht: 

  • Diamond paintings kunnen door werkelijk iedereen worden gemaakt; 
  • Het kopen van diamond paintings hoeft absoluut niet veel geld te kosten; 
  • Je kan heel wat uurtjes plezier beleven met het maken van een diamond painting;
  • Na afloop kun je van de diamond painting blijven genieten in je interieur; 

Bij menig aantal hobby’s is het zo dat je er eigenlijk niet zoveel aan hebt. Dat geldt wel voor het maken van een diamond painting. Je hebt dan ook niet alleen het plezier van het maken op zich, daarnaast is het ook nog eens zo dat je er achteraf van kan genieten in je interieur. Komen er mensen over de vloer? Dan heb je ook meteen iets om over te praten. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, er zijn aan een diamond paintings maken heel wat interessante voordelen verbonden. 

Author

marketing@problemenkwijt.nl

Hoe kies je de perfecte vloer?

september 27, 2019