Roze in je interieur? Zo doe je dat!

Wil je roze toevoegen in je interieur, maar geen idee hoe? Of woon je samen en moet je iemand overhalen? Lees dan hoe je subtiel verschillende roze tinten kan toevoegen in je interieur.

Jij maakt het verschil

Mannen vinden roze al snel helemaal niks. Vertel hem over de roze interieur trends en hij is gelijk om. De roze-kleur wordt al snel gezien als vriendelijk en romantisch, maar je kunt het zo stoer maken als jij wil. Wat dacht je van een grijze bank, met stoere vergrijsde roze kussens en een zacht getint lila dekentje? Zo wil iedereen wel thuiskomen, ook je vriend. 

Kom maar op met de herfst

Er zijn zoveel verschillende tinten die roze worden genoemd. Zo kunnen de tinten al snel neigen naar rood, paars of je komt in de buurt van vergrijsde roze. Door deze variaties zijn er veel mogelijkheden in het interieur. Denk aan de herfst. Daar komen de warme donkere roze-rode of paarse kleuren goed van pas. Deze diepe kleuren staan prachtig in combinatie met rijke materialen zoals in satijnen kussens of een fluwelen stoel.

Accessoires in je roze interieur 

Sommige willen graag roze toevoegen in het interieur, maar niet te veel. Dit kan natuurlijk met accessoires. Zie je het al voor je? Een witte salontafel, met een glazen vaas, met daarin oudroze bloemen. Of wat dacht je van een nude/pastel getinte wood ladder, tegen een witte muur, met verschillende groene planten eromheen. Of een mooie roze stoel met houten frame?

Contrast doet wonderen

Kies voor een groenmeubel stuk gecombineerd met een oudroze muur. Dit zorgt voor een hele gave twist in je interieur. Je kunt ook contrast creëren door groene planten toe te voegen aan je interieur, dit is ook nog heel makkelijk om te doen. Daarnaast hoeven ze ook niet per se echt te zijn. 

Wil je, naast het roze interieur, sfeer creëren in je huis? Lees dan “deze” blog over het maken van sfeer.

Author

marketing@problemenkwijt.nl