Jacuzzi laten repareren?

Is het je opgevallen dat er water lekt uit je jacuzzi of werkt je display niet meer? Dan is het fijn dat je een specialist kan inschakelen voor het repareren van de jacuzzi. Spa Care Brabant vertelt in dit artikel over de meest voorkomende problemen bij een jacuzzi. 

Lekkage van de jacuzzi

Zie je dat er water uit de jacuzzi komt? Dan zal eerst de oorzaak van de lekkage gevonden zien te worden. Dit kan gaan om een kapotte pomp of heater, maar ook de leiding kunnen zijn gescheurd. Ben je momenteel in het bezit van een wat oudere spa? Dan kunnen ook de air regulators kapot zijn. Zie je vaak water dat op dezelfde plaats ligt? Schakel dan zo snel mogelijk een specialist in! Anders bestaat de kans dat de schade zich uitbreidt. 

Vervangen van de pomp

Als je plaats wilt nemen in je spa en de jacuzzi vervolgen toch echt hebt aangezet, en zie je dat er niets gebeurd. Dan is werkt de pomp niet meer goed. Dit wil overigens niet altijd zeggen dat de pomp toe is aan vervanging. Het probleem kan ook liggen aan een kapotte zekering of de display die niet meer werkt. Als het echt in de pomp zelf zit dan kan deze vervolgens gemakkelijk worden vervangen. Als een specialist langs komt beschikken deze vaak over voldoende onderdelen in de bus. Hierdoor kunnen ze dan ook vaak de pomp ter plaatse vervangen. 

UV lampen & ozonators tijdig vervangen

Bij de aanschaf van een jacuzzi is het goed om te weten dat elke twee jaar de ozonator vervangen dient te worden en de UV lampen zelf 1x per jaar. Doe je dit niet dan zal je jacuzzi vol komen te zitten met bacteriën en als dit lang zo is dan is dit tevens ook erg moeilijk schoon te krijgen. 

Jacuzzi laten ombouwen 

In sommige gevallen worden jacuzzi’s omgebouwd. Dit komt omdat dergelijke jacuzzi’s opgebouwd zijn uit onderdelen van chinese afkomst. Deze apparatuur gaat in veel gevallen niet lang mee en dan moet je regelmatig jacuzzi onderdelen blijven vervangen. Daarom kun je er ook voor kiezen om je jacuzzi te laten ombouwen voor apparatuur uit Amerika of Europa. Dan beschik je direct over een jacuzzi die weer een aantal jaren mee kan.

Author

marketing@problemenkwijt.nl

Hoe zorg je voor ontspanning?

december 31, 2019