Goede verlichting is erg belangrijk

De verlichting die jij gebruikt in huis kun je verdelen in een aantal groepen, namelijk sfeer, werk en basis. Alle 3 zijn ze belangrijk in je woning en je maakt van alle drie dagelijks gebruik. Verlichting helpt jou bij het dagelijks leven en maakt of breekt je interieur en is dus erg belangrijk. De impact van verlichting wordt vaak vergeten en daarom wordt hier meestal op bezuinigt. 

Verlichting is een sfeermaker

Misschien is verlichting zelfs wel het belangrijkste onderdeel in jouw huis. Verlichting maakt de sfeer die jij op een bepaald moment wilt creëren. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch diner, gezellig avondje op de bank of een rustig moment met je favoriete boek. De juiste verlichting zorgt voor warmte en gezelligheid. Door de juiste lampen te gebruiken op de juiste positie wordt het een geheel en voelt een ruimte sfeervol aan. 

Dagelijkse verlichting

Elke dag maak jij gebruik van verlichting. Basisverlichting voor dagelijkse bezigheden, sfeerverlichting voor een gezellig avondje en werkverlichting voor tijdens het koken. Om alle drie de verlichtingsgroepen te kunnen gebruiken had je vroeger meerdere lampen nodig. Dit is tegenwoordig niet meer zo. Dankzij slimme led lampen kun je eenvoudig switchen van type licht. Met Philips hue lampen haal je het maximale uit je verlichtingssysteem en kun je het bedienen op een slimme manier. Door het instellen van kamers, zones en scènes kies je met je smartphone de gewenste stemming. Met de handige app van Hue of smarthome oplossing zoals Google Home of Apple Homekit verander jij elke lamp in een sfeermaker.  Ook wanneer jij bijvoorbeeld kiest voor spots als accentlicht kun je deze op een later tijdstip inzetten als sfeerverlichting. Door het grote aanbod aan producten is er voor elke ruimte wel een passende lamp te vinden. Het koppelen van de lichtbronnen aan de centrale Philips Hue bridge maakt jouw verlichting smart. Met een Philips hue starterspakket kun je gelijk van start.

Author

marketing@problemenkwijt.nl