Een Kerstige binnenkomst

Wordt Kerst dit jaar ook bij jou thuis gevierd? Dan zal je jouw huis vast al versierd hebben met gezellige kerst lampjes en een prachtige kerstboom. Maar, er lijkt toch nog iets te missen. Hoe laat je jouw gasten meteen al deze kerstsferen proeven? Door je hal te versieren natuurlijk! Dit is namelijk de plek waar iedereen jouw huis binnenkomt en geeft dus als het ware een eerste indruk van jouw woning. Lees hier snel verder en verander ook jouw hal in een winter wonderland!

Opruimen geblazen

Om je hal te kunnen versieren, moet je natuurlijk met een leeg canvas beginnen. Dit betekent dus dat je alle rommel moet weghalen. Vaak trappen mensen hun schoenen hier uit en belanden deze schoenen overal en nergens, of er hangen te veel jassen aan de kapstok waardoor alles op de grond valt. Eerst dus opruimen geblazen!

Warme kleuren

Door gebruik te maken van kleuren als rood, donkergroen en donkerblauw. Dit soort kleuren zorgen ervoor dat de hal meer gemoedelijkheid zal uitstralen en mensen zich er dus meteen thuis zullen voelen. Dit kan je natuurlijk versterken door gebruik te maken van een lamp met een warm licht. 

Kerstversiering

Dit is natuurlijk heel breed op te vatten, aangezien ieders smaken verschillen en sommige mensen uitbundiger versieren dan anderen. Wij geven je daarom een paar tips en aan jou dan de keuze om dit te volgen, of om juist je eigen plan te trekken! 

De hal is vaak één van de kleinste ruimtes van een woning, dus is het ook voor veel mensen onmogelijk om een kerstboom hier neer te kunnen zetten. Daarom raden we je aan om gebruik te maken van kleinere kerstversieringen. Je kan namelijk ook gebruik maken van alleen dennentakken, wat dan weer het ‘idee’ van een kerstboom geeft. Als je een trap in jouw hal hebt, kan je bijvoorbeeld de leuning versieren met dit soort takken. Voeg er daarna nog wat lampjes en ballen aan toe en je hebt al een geweldige, winterse hal. Of kies ervoor om bijvoorbeeld een aantal kerstkransen op te hangen. Heb je geen zin om later al de uitgevallen naalden op te moeten ruimen? Plaats dan een glazen vaas op een kastje in de hal. Vul deze vaas met vrolijk gekleurde kerstballen en voilá, je eigen kerstige hal!


Author

marketing@problemenkwijt.nl

Hoe zorg je voor ontspanning?

december 31, 2019